Zalán Mondjuk már meg mindenképpen, mikor megyünk mi már magokat majszolni Magyarországra, már mandulákkal meg marcipánnal merengek.
Erika Állandóan átbeszélni, átértékelni állításokat, álhíreket, álomszerű, áldott állapot, állandó átváltozás.
Era Makkos Maca minduntalan megette màsok moslèkàt,màris megnōvekedett màzsàsra, mindjàrt megszakad mohòsàgàban meg malacsàgàban.Mostanàban mondtam Macànak:magàèt megegye,màsokèt mulassza.Macàt mulattatta mindez…màr megdōglōtt.😝
Kinga Folyamatos félelemkeltés, feljelentés, fósodrású fondorlatok, fáradhatatlan fómunkatársak felbérlése, fékezhetetlen fenegyerekek fónökösködése, farizeusok felemelkedése - figyeljetek, fontos feladatotok fasiszták fékezése, felszámolása.
Erika Meséltem már? Minap málnászni merészkedtünk menni, midőn meglepett Mackó medve, Miki megrémülve, makogva menekült mellőlem, mire megfontoltam már medve melletti maradásom. Marékkal megszedtem, menekülés után megettük mikor megérkeztünk menedékünkhöz.Megrázó! - máskor megvásároljuk- mondja Miki.