Erika Meséltem már? Minap málnászni merészkedtünk menni, midőn meglepett Mackó medve, Miki megrémülve, makogva menekült mellőlem, mire megfontoltam már medve melletti maradásom. Marékkal megszedtem, menekülés után megettük mikor megérkeztünk menedékünkhöz.Megrázó! - máskor megvásároljuk- mondja Miki.
Kinga Képzeljétek kezdódik kirekesztésünk következő kálváriája, kérdem kell kommunizmus kedveseim, katasztrófális következményekkel, keserves kínlódással. Karbatett kézzel, közömbösen, kifogásokat keresgélve kullogunk.
Kinga Valahogy vidámsággal vállalj valóságot, vétek vészharangot vinnyogtatni, valószínüleg van vidámabb végkifejlet, vess véget végtelen vitáknak, vonakodj vandalizmustól. Világnézeted várként védelmezzen!
Zalán Felettébb sokat olvastam József Attilát és erről a két sorról ő jutott eszembe, egyelőre megmagyarázhatatlan, hogy miért. 🙂
Kinga Lehet latolgatnii, lamentálni, lázadozni letargiázni, lehetóségeket levadászni, leigázni, legvégül lepleket lerántani létfontosságú lesz.
Kinga Csak csőbehúzós cselszövésekkel cselekednek, csűrik-csavarják, csicskáztatnak. Csapatban csendben cserkészünk.
Kinga Drámai dolgok determinálnak: dühöngések, délibábok, darwinizmus, divat diktátorok, dietetikusok, diéták, doktorok, digitalizálás, dogmák.
Kinga Egyetlen ember elmélkedései elhalványúlnak, elgyengülnek, ellenben egyesítve egymással erőnket elvileg elindíthatunk egy erős energiahullámot.