A minap valaki elküldött egy videót, ami elgondolkodtatott egy kicsit. Kíváncsi lennék a véleményetekre. A videó címe, a következő: ,,Így csalták tőrbe Gődény Györgyöt, Tamasi Józsefet, Pócs Alfrédot és Lenkei Gábort”. Ha jól értettem, arról beszél a fiatal ember ebben a videóban, hogy a támadás, amely az orvosok felől jön a hivatalos szervek ellen, az oltás ellen, az éppen, hogy táplálja annak hatalmát, és erősíti azt. Hisz a magyar szóban is benne van mint TÁM-ADÁS. Pontosabban erőt ad neki, önként szolgálják tudatuk nélkül. Ha a királyt támadják az alattvalói, akkor ő még jobban megerősíti hatalmát, éppen azért, hogy megvédje magát. Ha tám-adják, ha támogatják, éppen ugyanazt teszik. Aki nem ért egyet a rendszerrel, lázong ellene, támadja a rendszert. Az oltásellenesek támadják az oltás propagandát. Ezzel arra késztetik a rendszert, hogy védje magát, katonaságát fogja erősíteni, hisz félnivalója van. Azt is mondja, hogy akik osztják-megosztják az oltás mellékhatásait, híreket ezzel kapcsolatban, a rendszert szolgálják önkéntelenül. Lázadás = Antikrisztus tervével.Lázítás = káosz = több katona, több fegyveres erő. Megoldásnak azt ajánlja, hogy letegyük az életünket alázattal a Kereszt elé, Krisztus lába elé, és elvonni a figyelmet a rendszerről, úgyszólván egyfajta közömbösséggel lenni a téma iránt.
Nos a következő az én véleményem ami még nem egészen egyértelmű, de nagyon kíváncsi lennék a ti véleményetekre is, hisz van ami gondolkodóba ejtett, így akarom megvizsgálásra bocsájtani.
Először is azzal kezdeném, hogy szerintem az egyetemes törvények értelmében meg kell jelennie a másik véleménynek is, az ellenvéleménynek, így kerülhet felszínre az igazság, és a dolgok tisztán látása(Merkúr mint gondolkodás, Jupiter mint megvizsgálás a tisztánlátás szempontjából). Pontosabban nem látok TÁMadást abban amit az orvosok tesznek, hanem egyszerűen tudományos tényismertetésnek vélem. Nem érzem felőlük a LÁZ-adást, meg a TÁM-adást. Azzal részben egyetértek, hogy a lázadás maga agressziót szül, de a tisztázás érdekében hozott tényközlést nem veszem annak. Mindenkinek joga van tudni mind a két tábor véleményét, hogy adott esetben tisztán tudjon látni. Aztán az egyén fejlettségi szintjétől függ mit kezd a megszerzett információkkal. Mivel én nem vagyok orvos, virológus, nem tudhatom részleteiben mi játszik le egy ilyen fajta védőoltás beadásakor a szervezetben. Fel lehet tenni azt a kérdést, hogy tényleg szükségem van-e ilyen információkra, és ha a háttérben maradok megtagadva a jelenkori idők problémáját, nem-e járok el helyesebben. Kérdés, hogy miért nem akarok tudni róla esetleg. Fontosnak tartom, hogy elmondjuk az igazat, magyarán szólva ,, Kiugrassuk a nyulat a bokorból”. De van a Jézus mondása:
De keressétek először az ő országát és igazságát, és ezek is mind ráadásul megadatnak nektek.
Ez alatt azt is érthetném, hogy légy szemlélő, kutass az igazságért alázattal, természetesen fentről megvizsgálva, az Isten törvényei szerint, és ne tégy semmi egyebet, hisz ráadásul megkapod az igazságszolgáltatást. Megérteni, hogy annak ami megjelenik a jelenlegi világunkban, annak létre kellett jönnie, szükségszerű volt, és végbe is kell mennie, mindez az emberiség tetteinek következménye révén, vagy éppen a nagy Világciklus révén. Aki hisz az egyetemes törvényekben, és nem alkuszik meg, nem teszi fejét az igába, annak majd szolgáltatik igazság, pontosabban nem betegszik meg, és nem fogja érezni magát kitaszítottnak, sőt éhesen sem fog maradni. Tehát nem tudom ezek az orvosok a szakmai területükön kívül, mennyire ismerik az Egyetemes nagy igazságot, de amit tesznek én szükségszerűnek vélem a lehető legtisztább látásért, ha ikrekesen, közelről nézem. Na de van egy olyan bennem, ha nyilasi távlatból szemlélem(és ide tartoznak a felsőbb látásért elsajátított metafizikai ismeretek)ami igazából az én elvem, hitem, hogy ha van elegendő metafizikai tudásom, eleve nem hasznos, és nem szükségszerű tudás az, hogy az oltás káros vagy nem, hisz tudom, hogy arra semmiképp nincs szükségem, nem kell bebiztosítanom magam, tehát így sem-úgysem adatnám be, nem érdekel a létezése, és ha megbetegszek egy ,,retteget” vírustól, akkor az a szellemben elkövetett megélt zavaraimnak a leképződése.
A videó elérhetősége: