Miki Igen, valami ilyesmit tapasztaltam meg, és ez lett a végkövetkeztetése is a böjtömnek, hogy természetes magától érthető részévé kell, váljon az életemnek…a nem evés. Én valójában nem terveztem böjtölni, és a szó szoros értelmében nem is nevezhető tudatos böjtnek, amit én most csináltam, csinálok (6-ik nap végén járok) inkább koplalásnak… nem evésnek egész pontosan… Egyelőre úgy tervezem holnap megszakítom azzal a gondolattal, hogy rövidesen újrakezdem, de akkor már tudatosan, és szakszerűen, hogy maximalizáljam a salaktalanítást és méregtelenítést… és a ketózist is persze ( hogy ne legyek erőtlen mint most!) gyógyteákra és beöntésekre gondolok… amit most nem használtam.
Az eltelt idő alatt sokkal nyugodtam voltam mint máskor, és ami fontos, hogy tisztább volt a fejem…de testi értelemben energiátlan voltam.. inkább csak heverésztem, éppen ezért. Ez a rész nem kívánatos. De hangsúlyoznám éhség érzetem nem volt, időnként megkívántam ezt azt, de nem volt az a sürgető, ellentmondást nem tűrő éhség érzet, mint máskor. Ha a ketozis és a méregtelenítés rendesebben beindul, akkor véleményem szerint fizikai értelemben sem leszek energiátlan és a gyógyhatás, az egész-ségessé válás is . Ezért kezdem újra közelebbről. Kíváncsi vagyok hogy sikerül az átállás, és erről is beszámolok majd…